Coaching

Coaching Renkum

Voor de buitenwereld heb jij het goed voor elkaar, maar van binnen zit je vol twijfel. Volg je nog het juiste pad of wil je eigenlijk iets heel anders? Maar wat dan? Herken je jezelf in één van de onderstaande punten? Kom in actie, het kan echt anders!

- Je komt elke dag zo moe thuis van je werk en hebt dan nergens meer energie voor
- Je twijfelt over je eigen kunnen en of je je werk wel goed genoeg uitvoert
- Je werk verveelt je en je mist uitdaging
- Je bent geprikkeld thuis en reageert dat af op je kinderen of partner
- Je hebt dit steeds, het lijkt wel een terugkerend patroon, telkens komt het weer terug
- Je durft geen keuzes te maken, je blijft maar twijfelen

Ik ga graag met jou op pad om samen te ontdekken waar jij blij van wordt. Ga mee naar buiten en ervaar de rust en ruimte die je krijgt in je hoofd. Gun jezelf hier tijd voor vrij te maken. We maken 5 wandelingen van ongeveer 1,5 uur waarbij we op zoek gaan naar jouw talenten. We gebruiken hierbij de natuur als inspiratiebron en je gaat tussendoor met enkele concrete opdrachten aan de slag. Ik stel jou de vragen die er toe doen, maar waar je zelf omheen loopt. Je ontdekt welke stappen jij wilt gaan nemen op weg naar zelfvertrouwen, energie en werkplezier.

Waarom wandelcoaching?

Omgevingspsycholoog Agnes van den Berg onderzoekt al jaren de effecten van de natuur op mensen. Haar onderzoek toont aan dat de natuur je helpt om je beter te voelen; zowel lichamelijk als geestelijk. Het helpt je op veel manieren bij het bereiken van je doelen. De stappen die je al wandelend zet helpen je bijvoorbeeld bij het zetten van kleine stapjes om te veranderen. De rust en ruimte die de natuur uitstraalt helpt jou om je coachvraag helder te krijgen, maar ook de gewenste situatie wordt eenvoudiger voor je zichtbaar.