Ervaringen

Ik zat al te lang vast in dezelfde functie en wilde wat anders. Ik had al een idee over wat mogelijk bij mij zou passen maar twijfelde. Tijdens de eerste wandeling heb ik mogen fantaseren over mijn ideale werkdag, heerlijk, ik werd er helemaal enthousiast van. Ook heeft Paulies voor mij visueel gemaakt, met behulp van de natuur, waar ik op dat moment stond tussen mijn huidige functie en de gewenste functie. Zo ontstond er bij mij meer overzicht en een concreter doel. De wandelingen en opdrachten tussendoor hebben ertoe geleid dat ik een grote stap dichter naar mijn gewenste functie gemaakt heb.

Hartelijk dank voor de lampjes langs het pad zodat ik mijn wandeling naar mijn doel en het doel zelf vorm heb kunnen geven.”

Ageeth, 47 jaar

ZZP'er

“Ik ben begonnen met het wandelen met Paulies zonder verwachtingen. Eigenlijk wist ik niet hoe het wandelen in de natuur mij zou kunnen helpen. Echter liet ik me meenemen door de oefeningen en vragen van Paulies. Hierdoor kon ik stappen zetten die ik nooit had verwacht. Door voorbeelden uit de natuur kwam ik dichter bij mijn gevoel, wat ik echt wilde en wie ik wilde zijn. Natuurlijk kostte dit tijd en ik moest er ook wat voor doen, maar uiteindelijk heeft het wel zijn vruchten afgeworpen. Ik begin volgend jaar met een nieuwe baan. Hoe mooi, terug naar mijn roots. Ik zal nooit de oefening vergeten met het beschrijven van je mooiste dag. Ik besefte toen pas hoeveel geluk ik al in mijn leven had.
Ik zou zeggen als je op zoek bent naar een coach ga het ervaren met Paulies.”

Erica, 52 jaar

Personeelsplanner