Veel gestelde vragen

Gaat de coaching ook door bij regen?
Ja, we gaan ongeacht het weer gewoon lekker op pad. Zorg dus voor (wandel)schoenen die vies mogen worden en een jas die geschikt is voor het weertype waarin we wandelen. Vanaf code oranje of (dreigend) onweer is het niet verantwoord om te gaan wandelen en maken we een nieuwe afspraak.

Is wandelcoaching zweverig?
Nee, wandelcoaching is niet zweverig. Ik sta met beide benen op de grond en ben zo concreet mogelijk in mijn coaching. Ons gesprek voeren we wandelend waarbij we soms de natuur gebruiken om jouw vraag helder te krijgen. Samen kijken we ook vooral naar wat voor jou passend is.

Ik wil de Nijmeegse Vierdaagse gaan lopen. Kun je mij helpen hoe ik dit aan kan gaan pakken?
Nee, wandelcoaching is geen coaching op het leren wandelen.

Moet ik ook gaan boomknuffelen tijdens de coaching?
Nee hoor, daar ben ik zelf ook niet van. Als jij daar zelf behoefte aan hebt mag dat uiteraard wel.

Ik kan het eigenlijk niet betalen, welke mogelijkheden heb je voor mij?
Veel werkgevers hebben een potje voor (loopbaan)coaching. Vraag je leidinggevende of iemand van de afdeling personeelszaken of zij mee kunnen betalen.

Hoe lang duurt een traject?
Reken op ongeveer 3 maanden. We wandelen om de 3 à 4 weken. We plannen aan het eind nog een 'terugkomwandeling' welke plaats vindt na 3 maanden. We kijken dan waar je staat en welke stappen je nog wilt gaan nemen.

Hoeveel tijd moet ik rekenen voor een wandeling?
We wandelen ongeveer 1,5 uur. Zorg dat je na de wandeling wat ruimte in je agenda vrijhoudt. Het kan namelijk zijn dat de wandeling wat uitloopt.

Waar vinden de wandelingen plaats?
De startlocatie van de wandeling is Informatiecentrum Renkums Beekdal. Deze locatie is centraal gelegen tussen Arnhem, Ede en Wageningen en geeft de mogelijkheid te wandelen door het prachtige Renkums Beekdal. Wandel jij liever op een andere locatie? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden, want die zijn er uiteraard.